Tietoja meistä

MSD SUOMESSA

MSD tunnetaan perinteikkäänä lääkeyhtiönä ja syystä: meillä on vankka tausta tieteessä, tutkimuksessa ja lääkekehityksessä. Tarinamme alkoi Saksassa 1600-luvulla, kansainvälistyimme 1800-luvulla ja olemme toimineet Suomessa 1960-luvulta lähtien. MSD on tuonut potilaiden saataville mullistavia uusia lääkehoitoja, kuten ensimmäisen teollisesti valmistetun penisilliinin ja tuhkarokkorokotteen.

Maailma olisi hyvin erilainen ilman MSD:n innovaatioita. Teemme jatkuvaa tutkimus- ja kehitystyötä paremman elämän puolesta ympäri maailmaa. Jotta innovatiivisia lääkkeitä voidaan kehittää jatkossakin, tarvitaan siihen tulevaisuuden työkaluja, kuten digitaalista terveysdataa, terveysteknologiaa ja genomiikkaa. Ratkaisut löytyvätkin diagnoosien sijaan perimästämme ja elintavoistamme.

Innovaatioita paremman elämän puolesta

Maailmassa on edelleen hyvin vaikeita sairauksia, joihin ei ole löydetty lääkehoitoa. Siksi keskitymme jatkossakin tutkimukseen ja lääkekehitykseen. Olemme tuoneet viime vuosina markkinoille huikean määrän uusia lääkeinnovaatioita ja lisää on luvassa.

MSD on Suomessa jo vahvasti kiinni tulevaisuuden ratkaisuissa. Teemme jatkuvasti kliinisiä lääketutkimuksia Suomessa ja lähes 90% lääkevalmisteistamme on tutkittu myös Suomessa. Haluamme tehdä tutkimusta ja lääkekehitystä nimenomaan täällä, jotta suomalaiset voivat käyttää lääkkeitämme luottaen niiden vaikuttavuuteen. Yksilölliset, Suomessa kehitetyt lääkehoidot tulevat vaikuttamaan koko maailmaan. MSD investoi Suomessa vuosittain 7,5 miljoonaa euroa kliiniseen lääketutkimukseen ja vahvistaa sitä kautta suomalaisen tiedeyhteisön asiantuntemusta. Korkea osaaminen on merkittävä kilpailuvaltti, sillä kun tutkimus tehdään täällä, tulokset jalkautuvat nopeammin koko terveydenhuollon käyttöön.

Tulevaisuuden terveydenhuollon perusta rakennetaan terveys- ja genomitiedolle. MSD kehittää yksilöllisiä lääkehoitoja nyt, täällä Suomessa, sillä poikkeuksellisen kattavat terveydenhuollon rekisterit, genomitieto ja mahdollistava lainsäädäntö tekevät Suomesta erinomaisen tutkimusmaan. Yksilöllisillä lääkkeillä voimme pian parantaa sairauksia, jotka eivät ole olleet aiemmin hoidettavissa.

Lääkkeiden kehittäjänä osaamme kertoa parhaiten, miten lääkkeitämme käytetään ja miten ne vaikuttavat. Meillä on myös velvollisuus jakaa osaamisemme terveydenhuollon ammattilaisille. Suomalaiset terveydenhuollon ammattilaiset ovat aktiivisia kouluttautujia ja MSD vastaa tarpeeseen järjestämällä satoja koulutustilaisuuksia joka vuosi.

Vaikka MSD aikoo jatkossakin keskittyä uusien lääkkeiden kehittämiseen, haluamme tehdä oman osamme terveydenhuollon uudistuksessa. Toimintakulttuurin muutos ja terveyspalveluiden digitalisointi mahdollistavat terveysdatan keräämisen ja hyödyntämisen ennennäkemättömällä tavalla. Hoitopolkuja uudistavat sovellukset voivat myös helpottaa uusien lääkkeiden kehittämistä ja nopeuttaa niiden saatavuutta.

Terveydenhuollon uudistus liittää potilaat ja terveydenhuollon toimijat yhteen entistä tiiviimmin. Me MSD:llä olemme jo mukana sektorirajat ylittävässä tulevaisuuden terveydenhuollon yhteistyöverkostossa. Etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita, joiden kanssa voimme parantaa terveydenhuollon vaikuttavuutta ja kehittää työkaluja niin potilaiden kuin ammattilaisten käyttöön.

MSD on toiminut lääketieteellisten innovaatioiden ja tutkimuksen etulinjassa jo yli vuosisadan ajan kehittäen ja tuoden markkinoille lääkkeitä ja rokotteita maailman haastavimpiin sairauksiin. MSD on Merck & Co., Inc:in kauppanimi ja sillä on pääkonttori Kenilworthissä, New Jerseyn osavaltiossa Yhdysvalloissa. Reseptilääkkeemme, rokotteemme ja biologiset hoitomuotomme ovat saatavilla yli 140 maassa.  Olemme sitoutuneet edistämään terveydenhuollon saatavuutta moninaisten ohjelmiemme ja kumppanuuksiemme kautta. Tänä päivänä MSD jatkaa toimintaansa tutkimuksen etulinjassa kehittääkseen maailmanlaajuisesti ihmisiä ja yhteisöjä uhkaavien sairauksien hoitoa ja ennaltaehkäisyä, mukaan lukien syöpäsairaudet, sydän- ja verisuonitaudit, Alzheimerin tauti sekä infektiotaudit kuten HIV ja Ebola.

Lisätietoja: www.msd.fi. Voit seurata meitä myös FacebookissaTwitterissäLinkedInissä ja YouTubessa.

MSD – Inventing for Life.